KOCAELİ / ÇAYIROVA - Öğretmen Şevket Özay İlkokulu

Öğretmen Şevket Özay İlkokulu

Akse Mah.Rahmi Dibek Cd.409 Sk. No 1 Çayırova / KOCAELİ
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, koruyan, çağdaş, demokratik ve lâik, ulusal ve evrensel değerleri taşıyan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, yaratıcı ve üretken, hoşgörü sahibi, farklılıklara saygı duyan, bilişsel, duyuşsal, devinişsel açılardan yetişmiş, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, mezunlarımız, velilerimiz ve hayırseverlerimiz ile birlikte güç birliği yaparak, öğrencilerimizi bilgiye kolayca ulaşabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Başarılar
1)Okulumuz öğrencileri 4*100 m yıldız kızlarda,100m yıldız kız ve erkeklerde atletizmde dereceye girmişleridr. 2)Özel Erkul Matematik olimpiyatlarında ikincilik ve madalya 3)Resim yarışmalarında 3 defa 1.cilik ve 2 defa ikincilik 4)10 ülkenin katılımıyla Avrupa Proje hareketliliğine katılım
07:50-12:40 13:20-18:00
Ulaşım
Okula ulaşım son derece kolaydır.Çayırova,Kocaeli veya İstanbul´dan okula ulaşmak kolaydır.
8 ADET SERVİS VARDIR..
Akse mahallesi Rahmi Dibek Caddesi 409.Sokak No: 1 Çayırova KOCAELİ
Kocaeli´ne 40 km,İstanbul´a 5km,Sabiha Gökçen Havalimanına uzaklık 15km
KARATE GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI